preloaders
DigitalPortada

También disponible:

Papel

18,80 €

978-84-206-8788-9

Ver

Què esperen els micos...

Yasmina Khadra (autor/a)
Anna Casassas (traductor/a)

En el silenci del bosc de Bainem apareix el cos nu d'una jove molt atractiva perfectament maquillada. Presenta una mutilació estranya i cruel, com si hagués estat víctima d'un ritual.
Del cas se n'haurà d'encarregar l'equip de la comissària Nora Bilal, una dona d'idees fermes que no ho tindrà gens fàcil. No tan sols perquè s'ha de moure en una «societat fal·locràtica» sinó perquè s'haurà d'enfrontar a un cas amb fils que porten als poders fàctics del país, als intocables, a persones que ningú gosa anomenar però que tothom coneix. El sol fet d'esmentar-les provoca pànic en una societat que s'ha acostumat a viure entre la mentida, l'engany i la submissió. On el bé i el mal es confonen.
"Què esperen els micos" és una novel·la d'intriga política, amb una trama palpitant i vertiginosa: una novel·la negra que va més enllà dels límits del gènere. De la mà d'una sèrie de personatges colpejats pel destí, Khadra ens submergeix en un ambient sufocant d'arribistes i abusos de poder en totes les seves formes, de corrupcions i complicitats a tots els nivells; el d'una societat algeriana que va somiar un món millor a través de la independència, però a la qual una elit emergent, sense fe ni llei, va robar el somriure. Una baixada als inferns, no pas per cremar-se, sinó per recuperar l'esperançadora llum perduda.
  • Colección: Alianza Literaria (AL)
  • Publicación: 24 de marzo de 2016
  • Precio: 9,99 €
  • I.S.B.N.: 978-84-206-8800-8
  • Código: 3472488
  • Formato: Digital, ePub
  • Edición: 01ª edición
  • Clasificación IBIC:
      Ficción moderna y contemporánea (FA)

También recomendamos

Portada
El espíritu del agua
El espíritu del agua, además de darle título al libro, es uno de los treinta y dos cuento...
Portada
La noche de la Mariposa Dorada
Ali, Tariq
Una sorprendente llamada telefónica desde Pakistán provoca en Dara, protagonista de esta ...
Portada
Agnes Grey
Brontë, Anne
Decidida a lograr su independencia económica y a ayudar en su casa, Agnes Grey, la hija m...