>
preloaders
DigitalPortada

También disponible:

Papel

18,80 €

978-84-206-8788-9

Ver

Què esperen els micos...

Yasmina Khadra (autor/a)
Anna Casassas (traductor/a)

En el silenci del bosc de Bainem apareix el cos nu d'una jove molt atractiva perfectament maquillada. Presenta una mutilació estranya i cruel, com si hagués estat víctima d'un ritual.
Del cas se n'haurà d'encarregar l'equip de la comissària Nora Bilal, una dona d'idees fermes que no ho tindrà gens fàcil. No tan sols perquè s'ha de moure en una «societat fal·locràtica» sinó perquè s'haurà d'enfrontar a un cas amb fils que porten als poders fàctics del país, als intocables, a persones que ningú gosa anomenar però que tothom coneix. El sol fet d'esmentar-les provoca pànic en una societat que s'ha acostumat a viure entre la mentida, l'engany i la submissió. On el bé i el mal es confonen.
"Què esperen els micos" és una novel·la d'intriga política, amb una trama palpitant i vertiginosa: una novel·la negra que va més enllà dels límits del gènere. De la mà d'una sèrie de personatges colpejats pel destí, Khadra ens submergeix en un ambient sufocant d'arribistes i abusos de poder en totes les seves formes, de corrupcions i complicitats a tots els nivells; el d'una societat algeriana que va somiar un món millor a través de la independència, però a la qual una elit emergent, sense fe ni llei, va robar el somriure. Una baixada als inferns, no pas per cremar-se, sinó per recuperar l'esperançadora llum perduda.
  • Colección: Alianza Literaria (AL)
  • Publicación: 24 de marzo de 2016
  • Precio: 9,99 €
  • I.S.B.N.: 978-84-206-8800-8
  • Código: 3472488
  • Formato: Digital, ePub
  • Edición: 01ª edición
  • Clasificación IBIC:
      Ficción moderna y contemporánea (FA)

También recomendamos

Portada
Celia, madrecita
Fortún, Elena
CELIA MADRECITA se inscribe en la celebre serie de "Celia", uno de los clásicos de la lit...
Portada
Theodor Chindler
Brentano, Bernard von
Alemania, 1914. Los Chindler son una clásica familia burguesa alemana. En su casa se toca...
Portada
Los desorientados
Maalouf, Amin
"Perdemos la memoria de las palabras, pero no la memoria de las emociones"Una llamada i...